7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

Bağlama Büyüsünün Kesin Tutması

  • Bağlama Büyüsünün Kesin Tutması için yorumlar kapalı
Bağlama Büyüsünün Kesin Tutması

Bağlama Büyüsünün Kesin Tutması

Bağlama büyüsünün kesin tutması, çeşitli parametrelere bağlıdır. Bu parametrelerin başında kişinin uzman bir profesyonelden yardım alması gelir. Bunun dışında istek ve niyet oldukça önemlidir. Eğer sözel olarak birisinin size bağlanmasını istiyorsanız fakat kalben buna hazır değilseniz, bağlama büyüsünün kesin tutma süresi gecikecektir. Dolayısıyla ilk önce kesin olarak istemeniz ve kalben niyet etmeniz gereklidir.

Bağlama büyüsü iki kişinin birbirine bağlanması için yapılan büyülerdir. Henüz yeni başlamış olan gönül ilişkilerinde sevgililik ilişkilerinde ve nişanlılık ilişkilerinde oldukça işe yarar ve ilişkinin gelişmesi büyümesi evliliğe doğru gitmesini sağlar. Bir de evli çiftlerin yaptırdığı bağlama büyüleri vardır. Bu büyü gözü dışarıda olan erkekleri evine karısına ve çocuklarına bağlamak amacıyla yapılır.

 

Büyünün Kesin Belirtileri- Büyünün Tutma Süresi

Büyünün kesin belirtileri ve bağlama büyüsünün tutması, iki kişi arasında bir anda gerginliğin ortadan kalkarak genel bir huzur haliyle hissedilmesiyle anlaşılır. Kişiler yeni ilişkiye başlayan genç aşıklar gibi sürekli olarak birbirlerine coşkulu davranmaya başlarlar. Büyünün tutma süresi 21 gün ile 41 gün arası olsa da bazı durumlarda 3 ve 6 aya kadar uzayabilir.

Bağlama büyüsünün kesin tutması için ne yapmalı gibi sorular sıkça sorulmaktadır. Bir kere negatif akış oluşturmamak gerekir. Eğer bir büyü yaptırdıysanız veya herhangi bir ritüel yapıyorsanız düşünce zincirinizle asla ‘ya olmazsa’, ‘Ya tutmazsa’ gibi bir fikre kapılmamalısınız. Bu tip düşünceler olumlu giden akışı bozar, süreci yavaşlatır ve hatta gerçekleşmemesini bile sağlar. Kesin karar vermeniz, fikren zihnen sözel olarak kalben sürekli olarak büyünün veya ritüelin gerçekleşeceği yönünde olumlamalar yapmalısınız. Ancak bu şekilde büyüsel uygulamalara veya ritüellere katkı sağlamış olursunuz.

 

Büyünün Kesin Tutması- Büyü Kesin Çözüm mü?

Büyünün kesin tutması ve büyü kesin çözüm için herhangi bir medyumdan büyü konusunda danışmanlık aldıktan sonra veya büyü yaptırdıktan sonra ya da herhangi bir ritüeli kendiniz evde uyguladıktan sonra uymanız gereken bazı kurallar vardır. Bunlar yaşadığınız odanın veya evinizi mekânsal enerji temizliği yapmaktır.

Bu temizlik başkası tarafından değil bizzat sizin elinizin enerjisi ile sizin tarafınızdan yapılmalıdır. Mekânsal enerji temizliği için su hava ses gibi unsurların tamamı kullanılmalıdır. Örneğin su konusunda evin sirkeli sularla silinmesi hava konusunda Adaçayı tütsüsü veya herhangi bir tütsü yakılarak havanın değiştirilmesi ses olarak da çıngırak davul gibi sesleri kullanarak köşelerde biriken Negatif enerjiyi yok etmesi ve bunun yanı sıra ayet ve surelerin, duaların yarattığı sesin gücünden de evin içinde yararlanılmaktadır. Bağlama büyüsünün kesin tutması için herhangi bir medyum veya ritüelin nasıl gücü varsa aynı oranda sizin düşünce gücünüzün de önemi vardır.

 

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ