7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

Ayırma Büyüleri Çeşitleri Nelerdir?

  • Ayırma Büyüleri Çeşitleri Nelerdir? için yorumlar kapalı
Ayırma Büyüleri Çeşitleri Nelerdir?

Ayırma Büyüleri Çeşitleri Nelerdir? ve genel olarak ayırma büyüsü nedir konusunu sizler için detaylandıracağız. Ayırma büyüsü çiftler üzerine yapılan, eş ya da sevgilileri birbirlerinden ayırmak için yapılan büyülerdir. Ayırma büyüleri çeşitleri farklı şekillerde yapılmakla birlikte kara büyü olarak adlandırılan büyüler arasına girmektedir. İyi niyet taşımayan büyüler olmasından dolayı da bu isimle adlandırılmaktadır. Burada bilinmesi gereken, ayrılan ya da boşanan çiftlerin üzerinde illa büyü olduğu düşünülmemelidir.

Ayırma büyüleri çeşitleri birçok sebepten ötürü yapılabilmektedir. Her ne kadar kabul edilen bir durum olmasa da altında farklı sebepler yatıyor olabilir. Daha çok bu büyü için başvuranlar evli bireylerdir. Eşlerinin başka biri ile olmasından kaynaklanan durumu ortadan kaldırmak için bu büyüye başvurmaktadırlar. Aile birliğinin bozulmasının önüne geçmek için çiftlerden biri bu büyü yöntemine başvurabilirler.

En Etkili Ayırma Büyüleri

Ayırma büyüleri çeşitleri konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler en çok bu konuyu merak etmektedirler. En etkili ayırma büyüsü için medyum hocalar tarafından verilecek olan talimatlara uymak gerekmektedir. Özellikle sizlerden istenen dua ve diğer ritüelleri uygun bir şekilde yerine getirmek önemlidir.

Eğer büyünün etkili bir şekilde tutması isteniyorsa bunun için doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir. Bu konuda uzman olan medyum hocalardan yardım alınması önemlidir. Yanlış uygulanacak büyü hem etki etmeyecek hem de kişilere zarar verecek durumda olabilir. Yapılacak olan büyü için medyum hocalar, hangi konuda yapılacağını bildiklerinde uygun olanı size sunacaktır.

Ayırma Büyüsünün Etkileri Nelerdir?

Ayırma büyüsü çeşitleri bakımından çok çeşitlilik göstermektedir. Aynı zamanda yapılan büyünün çeşidine göre de kişiden kişiye değişen belirtileri bulunmaktadır. Konusunda işin ehli olan uzman medyum hocalar tarafından yapılan ayırma büyüleri yaklaşık olarak 4-5 gün içerisinde etkisini göstermeye başlayacaktır.

Etkisini gösteren büyü sayesinde siz de büyünün etkinliğinin farkına varacaksınız. Büyüden etkilenen kişi eğer evli ise evine olan bağımlılığı geri dönecek ve ilişkisi eskisinden çok daha iyi olacaktır. Eğer evli çiftler değilse kişi sevdiğine geri dönecek ve ilişkisi yoluna girecektir. Çiftlerden birine büyü yapılan kişi genel olarak sevdiğine olan ilgisinin azaldığı görünür. Çocukları varsa, çocuklarına karşı olan sevgisinde azalmalar meydana gelecektir. Böylelikle boşanma ya da ayrılma yoluna gideceklerdir.

Ayırma Büyüleri Çeşitleri Nelerdir?

Ayırma Büyüsü Nasıl Bozulur?

Ayırma büyüsünün bozulması için medyum hocanın tecrübeli ve deneyimli olması gerekmektedir. Ayırma büyüsü yapılan kişi üzerinde farklı etkiler göstereceğinden dolayı bozma işlemi de ona göre yapılmalıdır. Ayırma büyüleri çeşitleri nedeniyle bozma aşamasında da çok dikkatli olunmalıdır. Öncelikle medyum hoca tarafından büyü bozulacağı esnasında belirli kontrollerin yapılması gerekmektedir. Bunun başında da kişiye büyünün nasıl yapıldığıdır. Bu konu netleştikten sonra bozma işlemine geçilmelidir.

Büyü bozma aşamasında medyum hocalar farklı işlemler uygulamaktadır. Bunun için öncelikle doğru bilgiler verilmelidir. Verilen bilgiler sonrasında okunacak dua ve tılsımlı sözler ile büyü bozma işlemi sonlanacaktır. Bazı durumlarda medyum hocalar muska yazabilmektedir. Muska yazımı sonrasında yaklaşık olarak üç saatin sonunda bozma işlemi etkisini göstermiş olacaktır.

Büyü bozma işleminden sonra kişinin ruhsal durumunda değişiklikler meydana gelecektir. Daha sağlıklı düşünebilen bireyler olacaklardır. Büyünün etkisinde olduğu zamanlardan çok daha rahat ve huzurlu hissedecektir. Büyü bozulduktan sonra kendisini daha özgür ve kendi iradesiyle hareket eden bir kişi haline gelecektir. Ayırma büyüsünün etkisinde iken birçok yaptığını hatırlamayacaktır. Bu nedenle de kendisine hatırlatıldığında şaşırma ihtimali çok yüksektir. Büyü bozma işlemi ehil bir medyum hoca tarafından yapıldığında çok çabuk etkisini gösterecektir. Böylelikle kişi kendini sevdiği kişinin yanında rahatlamış hissedecektir.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ