Pasif Büyü Nedir? Nasıl Yapılır
Pasif Büyü Nedir? Nasıl Yapılır
Pasif büyüsü, korunmak maksatlı yapılan tılsımların genel ismidir. Sevgili kardeşlerimiz, büyüler üç farklı gurup içerisinde incelenebilir. Bunlar, kara büyüler, ak büyüler ve pasif büyülerdir. Pasif büyüsünün diğerlerinden farkı, başkasına saldırmak için yapılmıyor oluşudur.
Yani bu büyüde, kişi gelecek zararlardan korunmak ister. Başkasını kendisine aşık etmek, ona yaklaşmak amacında değildir. Pasif büyü yapımı için bilgi sahibi olunması çok önemlidir. Yaptırırken bile bilginiz olmalı ve buna göre adım atmalısınız.
Pasif Büyü Amaçları Nelerdir?
Sevgili kardeşlerimiz, dünya güllük gülistanlık bir yer değildir. İnsanoğlunun başına her şey gelebiliyor. Büyük sorunlarla karşılaşabiliyor, sıkıntılar yaşayabiliyor, kötülüklere maruz kalabiliyor.
Uğursuzluklardan, başkasının getireceği beladan kurtulmak için tercih edilen büyü çeşidi, pasif büyüdür. Pasif büyü, başkasının zarar vermesini önlemek ve kendini korumak amaçlıdır. Kişi kendisini korumaya alabileceği gibi başkasını da bu büyülerle koruma altına alabilir. Pasif büyüsü amaçları buradan kolaylıkla anlaşılabilir.
Pasif Büyü Nasıl Yapılır?
Sevgili kardeşlerimiz her büyü gurubunun kendine has çeşitli farklılıkları bulunur. Pasif büyü nasıl yapılır sorusunda, işlemin kişiye vereceği katkıların neler olabileceğini belirlemeye çalışacağız. Pasif büyüler, nazar boncuğu, muska ve göz taşı gibi çeşitli cisimler kullanılır. Ancak her bir cisim üzerinde yapılan büyünün kendine has biçimi bulunur.
Bunların, gerçekleştirilmesi için çeşitli duaların yapılması gerekir. Bunlar büyü duaları olabileceği gibi medyumun tercihine göre ilahi dualar da olabilir. Medyum hocamız, sizlere Allah’ın belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde, korunmanız amacıyla pasif büyüler yapabilir. Pasif büyüsü yapılışı konusunda hocamıza mutlaka danışmalı, kendisinin engin bilgilerinden yararlanmalısınız.
Pasif Büyü Neden Yapılır?
Pasif büyü neden yapılır denildiğinde kardeşlerim, şunu anlamak mümkündür. Hayat içerisindeki terslikleri, talihsizlikleri, belaları def etmek ve bunlardan korunmak amaçlı diyebiliriz. Yani kendinizi korumaya alarak, başkalarının size zarar vermesini istemiyorsanız pasif büyülere başvurabilirsiniz. Daha detaylı olarak pasif büyü amaçlarını değerlendirebilir.
Birinin kötülüklerinden, yapacağı büyülerden korunmak amaçlı pasif büyü yapılabilir. Bunun için genellikle koruyucu muskalara başvurulur.
Başa gelebilecek talihsizlik olaylar için pasif büyü yapılabilir. Örneğin kişi ev veya araba almışsa pasif büyü yapabilir. Bu işlemler için genellikle, nazar boncuğu kullanılır ve pasif büyüsü işlemi yapılır.
Pasif büyüler, göz taşı kullanılarak da yapılır. Bunun amacı kem gözlerden korunmak içindir. Ancak burada korunmanın nedeni, kötü niyetli kişilerden uzaklaşmaya çalışmaktır. Genellikle kendisinin kötülüğünü isteyen düşmanları olan kişiler bu tılsıma başvururlar.
Pasif Büyüsünü Kimler Yapar?
Sevgili kardeşlerimiz, her işin ehli onu en iyi yapandır. Bu yüzden pasif büyüler de değerli hocalar ve medyumlar tarafından yapılmalıdır. Sevgili kardeşlerimiz, değerliden kastımız medyum hocanın yakışıklı olması, uzun boylu olması değil, bilgi sahibi olmasıdır.
Eğer ki pasif büyü yapacak olan medyum hoca bilgi sahibi değilse, yapılacak işlemlerden sonuç alınamaz. Pasif büyüsünü kimler yapar sorusuna bu nedenle medyum değil, ehil medyum yapmalı cevabını verebiliriz.
Pasif büyü yapmak istiyorum diyorsanız, sizlere tavsiyemiz bu işte uzman olan hocalara başvurmanız olacaktır. Hocamız, kendisini büyü alanında geliştirmiş, kozmoloji, matematik, geometri ve astrofizik alanında bilgi sahibidir.
Pasif Büyüler Günah Mıdır?
Büyülerde en çok merak edilen soru, günah olup olmadığıdır. Pasif büyüsü günah mıdır sorusunun en nitelikli cevabı, değerlendirilebilir elbette. Kardeşlerimiz, pasif büyü isminden anlaşılacağı üzere sabit olan büyülerdir. Saldırganlık amacı taşımazlar. Başkalarına zarar vermek amaçlı değildirler. Kişinin kendisini korumak için gerçekleştirdiği büyülerdir.
Dua yoluyla yapıldığında, başkasına zarar verme maksadı da taşımadığından günah olmadığını söylemek mümkün olabilir. Başkasına zarar vermek maksatlı olsa kardeşlerimiz, günah sayılırdı.