7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

Üzerinde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır?

  • Üzerinde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır? için yorumlar kapalı
Üzerinde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır?

Büyü günümüzde pek çok insana yapılan ve pek çok insan tarafından da yaptırılmaktadır. Üzerinde büyü olduğu nasıl anlaşılır, Pek çoğumuz üzerimizde bir büyü olduğunu anlayamayız. Büyü yapılan ve yaptırılan insan kendisinde bir huzursuzluk hissetse de büyü olduğu anlaşılmamaktadır. Dolayısıyla büyü konusu insan hayatında önemli bir yer arz eder. Büyü hassas bir konu olduğundan dolayı büyüye karşı bilinçli olmak da önem teşkil eder. Büyü bazı durumlarda tesir gösterebilir. Kişi bu durumda kendisine büyü yapıldığını da farkedebilir. Peki nedir o durumlar?

Büyü Yapıldığını Nasıl Anlayabilirim?

Üzerimde büyü varmı, Büyü yaptırırken pek çok amaç belirlenir ve o doğrultuda büyü yapılır. Büyünün de çeşitleri fazla olduğundan dolayı ne tür büyü yapıldığının da kestirilmesi bazı durumlarda zor olabilmektedir. Birine büyü yapıldığını şüpheleniyorsanız şu iki duruma dikkat etmelisiniz;

– Büyü yapılan kişinin hal ve hareketleri. Çevresine karşı olan davranışları.

– Büyü yapılan bir kişinin hayvanların o kişiye karşı davranışları

Hayvanların Yardımı İle Büyü Tespiti

Hayvanlar pek çoğu hissiyatı insanlardan farklı olarak yaratılmıştır. Örneğin büyü yapılmış bir kişiye diğer hayvanların tutumu da yapılmamış insana göre farklılık gösterecektir. İşte bu noktada hayvanlardan yardım alabiliriz. Büyü nasıl bozulur, Hayvanlar büyü yapılan kişiye farklı tavır sergiler ve bazı durumlarda ağır tesir etmiş büyülerde insanlara karşı saldırgan da olabilirler. Büyü yapılmış bir kişi ise farklı davranışlar içerisinde olabilir. Özellikle geceleri uyku isteği bu kişilerde çok fazladır. Uyku isteği fazla olmasına karşın asla bir derin uyku durumu söz konusu değildir. Bu gibi durumlarda büyü durumu şüphenilebilir.

Büyü Yapıldığının Belirtileri

– Büyü yapılmış bir kişinin bulunduğu ev de bu durumu ele verebilir. Büyü yapılan kişinin evi de karanlık bir ortamdır. Ve dolayısıyla ev güneş almaz.

– Büyü yapılmış bir kişi evine güneşin girmesini de istemez. Bu durumda büyüden şüphelenilebilir. Evlerde de rutubet küf kokusu bulunabilir.

– Büyü yapılmış bir kişi sembolik pek çok ifadeyi evine sokabilir. Bu ifadelere de anlamlar yükler dolayısıyla bu ifadeleri de iyi tespit etmek gerekir.

– Büyü yapılan bir kişi dikkatsizleşir. Özellikle ellerinde cam ve diğer kırılabilecek parçaları tutmakta zorlanırlar. Bazı durumlarda ise bunları düşürebilir ve kırabilirler.

– Büyü yapılan kişi gün içerisinde oldukça düşünceli bir tavır sergiler. Sizinle konuşurken bile boş gözlerle derinlere dalabilirler. Odaklanma sıkıntıları çekerler ve dolayısıyla dikkat eksikliği baş gösterebilir.

Büyü Yapılan Kişi Ne Yapmalı?

Büyü bozma, Büyü yapılmış kişi manevi duyguları sayesinde büyüden kurtulabilir. Büyü yapılmış kişi öncelikle inançlı bir şekilde Allah’a dua etmeli ve bu şekilde bir hoca aracılığı ile yardım almalıdır. Büyü konusu hassas ve derin bir konu olduğu için mutlaka büyünün olumsuz tesirlerini ortadan kaldırabilecek kişilerin yardımını almalıdır. Büyü işinin ehli kişiler büyü yapılmış kişiye vermiş olduğu duaları okur ve böylece büyünün tesiri de zamanla ortadan kalkacaktır. 

İyilik İçin Büyü Yapılır mı?

Büyü her zaman kötülük amacı ile yapılacak diye bir durum söz konusu değildir. Evliliği bitmek üzere olan bir ailenin evliliğinin kurtulması amacı ile de büyü yapılabilmektedir. Bu durumda büyü iyi yapılan bir büyüdür ve evlilikler de bu şekilde kurtulabilir. Kötü huylu birine de iyi huylu olması ve kötülüklerden kurtulması için de iyilik büyüsü yapılabilir. 

Büyüden Korunmak İçin Ne Yapılmalı?

Öncelikle inançlı bir şekilde Allah’a yalvarılmalı ve ondan yardım istenilmelidir. Bol bol Kur’an-ı Kerim okunmalı ve ibadet yapılmalıdır. 

Üzerime Hangi Büyü Yapılmış Olabilir?

Üzerimde büyü varmı, Bunun tespitini yalnızca büyü işinin ehli kişileri tarafından tespit edilebilir. Ve onların yardımı ile üzerinize hangi büyünün yapıldığını anlayabilirsiniz. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ