7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

Çiçek Büyüsü Nasıl Yapılır

  • Çiçek Büyüsü Nasıl Yapılır için yorumlar kapalı
Çiçek Büyüsü Nasıl Yapılır

Çiçek Büyüsü Nasıl Yapılır

İnsanlar güzelleşmek için birçok farklı krem ve benzeri ürünler kullanır. Ancak çoğu zaman sevilen kişi karşısında istenen o güzellik elde edilemez. Bu konuda bir de yardım eden güzellik büyüleri bulunmaktadır. Özellikle çiçek büyüsü bunlar içerisinde ön plana çıkıyor. Gerçek medyum hocaların kontrolü altında yapılan bu büyü, kişinin sevdiği kişiye daha güzel görünmesi ve daha güzel kokmasını sağlamaktadır.

Çiçek Büyüsü Nedir?

Güzellik üzerinden insanlara yardımcı olduğu duyulan çiçek büyüsü nedir sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu büyü daha çok gül büyüsü olarak da bilinmektedir. Çünkü Gülün yapraklarından uygulanan bir tılsım olarak öne çıkıyor. Çok güçlü bir etkiye sahip olması ile beraber özellikle bağlayıcı bir etkiye sahiptir. Yani bu büyü yaptıran kişi sevdiği kişiye ya da arzu ettiği erkeklere en güzel kadın olarak görünür.

Çiçek Büyüsü Nasıl Yapılır?

Eğer çiçek büyüsü nasıl yapılır diye merak ediyorsanız bunu aşamalı şekilde ve bir medyum hocanın elinde hayat bulduğunu söylemek gerekir.

– Gülün yapraklarından 7 tane almak suretiyle her birinin üzerine üflenerek yaptıracak kişinin ismi söylenir.

– Ardından boş bir oda içerisinde gülün yaprakları çember yapacak biçimde yerleştirilir ve üç gün boyunca tutulur.

– Bu zaman içerisinde medyum hoca ilgili gizemli tılsımlar ve sözcüklerin yanı sıra, dualar, ayetler ve Esma-ül Hüsna okuması gerçekleştirir.

– Daha sonra kurumaya yüz tutmuş olan yaprakların üzerine birer damla mürekkep damlatılır.

– Ardından 7 kat muşambaya sarılır ve bu sırada yine kişinin ismi söylenir.

– Son olarak muska haline getirilen gülle sarılı muşambayı, büyü yaptıran kişi yastığının altında tutar.

Çiçek Büyüsü Neden Yapılır?

Çiçek büyüsü yaptıran kişilerin erkeklerin gözünde gül gibi göründüğü dile getirilmektedir. Özellikle eğer bu büyü yaptıran kadın ise kocasına ya da sevgilisine gül gibi görünür ve hatta gül kadar güzel kokarmış. Erkeğin gözünün bağlanması ve sadece büyü yaptıran kişiyi görmesi üzerine güçlü bir etkiye sahip olduğu biliniyor. Bu sebepten dolayı çiçek büyüsü nasıl yapılır merak eden birçok kişi, gerçek medyum hocalardan yardım almak için bağlantı kuruyor.

Çiçek Büyüsü Belirtileri

Bir çeşit bağlama büyüsü olarak da öne çıkan çiçek büyüsü belirtileri ile büyüden etkilenen kişi üzerinde kısa sürede ortaya çıkmaktadır.

– Bir kadının kocası veya sevgilisi onu en güzel kadın olarak görmeye başlar.

– Sadece eşi ya da sevgilisini arzular ve onu ister.

– Bir kadın sevdiği kişiye çok güzel kokar ve gül gibi saf, temiz ve güzel görünür.

– Büyüden etkilenecek olan kişi sadece sevdiği kişi görür ve çevresine bir daha bakmaz.

– Gözü dışarıda olan eş kısa süre içerisinde sadece ailesini düşünmeye ve onlarla ilgilenmeye başlar.

Çiçek Büyüsü Etkisini Ne Zaman Gösterir?

Gizli ilimler ve havas ilimleri ışığı altında gerçek bir medyum hoca tarafından ele alındığı zaman, çiçek büyüsü etkisi kısa bir süre içerisinde ortaya çıkar. Tabii bu süre büyünün yöntemine, kişinin iradesine ve isteğe bağlı olarak değişkenlik gösterir. Genel olarak ise iki veya üç hafta içerisinde çiçek büyüsü yavaş yavaş etkisini göstermeye başlar.

Çiçek Büyüsü Bozulur mu?

Sevdiği kişiyle arasının yeniden düzene girmesini isteyen birçok kişi çiçek büyüsü yaptırmaktadır. Ancak aynı zamanda bu tılsım hakkında çiçek büyüsü bozulur mu merak etmektedir. Ayrıca bu büyüye maruz kaldığını düşünen birçok kişi sorunun cevabını öğrenmeye çalışmaktadır. Çiçek büyüsü doğru yöntemler ile beraber tecrübeli bir medyum hoca tarafından ele alındığı zaman bozulabilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ