7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

Sizi Sevmeyen Birisine Aşk Büyüsü Yaptırmak

  • Sizi Sevmeyen Birisine Aşk Büyüsü Yaptırmak için yorumlar kapalı
Sizi Sevmeyen Birisine Aşk Büyüsü Yaptırmak

Sizi sevmeyen birisine aşk büyüsü yaptırmak için neler gerekli bu yazımızda sizlere bilgi vereceğiz. Genellikle kadınlar, kendilerini sevmeyen erkeklere aşk büyüsü yaptırmayı tercih ederler. Ancak bu durum sadece kadınlar için geçerli değildir. Erkekler de sevip de kavuşamadıkları kadınlar için de bu aşk büyülerine başvurmaktadırlar. Peki sizi sevmeyen birisine aşk büyüsü yaptırmak ne gibi etkilere sahiptir?

Sizi Sevmeyen Bir Erkeğe Aşk Büyüsü Yaptırmak

Sizi sevmeyen bir erkeğe aşk büyüsü yaptırmak için nasıl bir yol izlenir. Bu gibi durumlarda kadın veya erkek sevdiği kişiyi elde etmek için aşk büyüsü yaptırdığında hoca tarafından ona bir muska hazırlanır. Aşk büyüsünde bahsi geçen bu muska vav, mim ve nün harflerini içeren iç içe geçmiş üç daireden oluşmaktadır. Bu dairenin ortasında da tanrı anlamına gelen Hu yazmaktadır. Medyum hoca tarafından yapılan bu muskaya hazırlanırken 41 kulhuvallah okunur. Bu muska için yapılan çizim bir kağıt üzerine çizilmektedir. Ardından bu kağıt bir muşambaya sarılır. Muşambanın üzerine bez sarılarak dikilir.

Bu muskayı yaptıran kişiler eğer 40 boyunca bir su başında sevdiği kişiye görünürse onun gönlüne düşer, ona kavuşur.  Su başına giden kimsenin içinden sürekli Ya Allah demesi gerekir. Bunun yanı sıra da 41 kere la havle demelidir. İşte bu şekilde sizi sevmeyen birisine aşk büyüsü yaptırmak sizin sevdiğinize kavuşmanıza sebep olabilir.

Sizi Sevmeyen Birisine Aşk Büyüsü Yaptırmak

Sizi Sevmeyen Birisine Aşk Büyüsü Yaptırmak İçin Neler Gereklidir?

Sizi sevmeyen birisine aşk büyüsü yaptırmak için neler gereklidir bakalım.  Bazı kişiler sevdikleri insanların isimlerini veya kişinin annesinin adını bilmezler. Bu yüzden aşk büyüsü yaptırırken hangi bilgilere gereksinim duyulur merak ederler. Bu merak edilen bilgilerden bir tanesi aşk büyüsü yaptırmak istenilen kişinin büyüyü yaptıracak kişiyi tanıyor olması gereklidir. Aksi halde eğer büyü yaptırılacak kişi, büyü yaptıracak kişiyi hiç tanımıyorsa, bu kişi için aşk büyüsü yaptırmak imkansızdır. Aşk büyüsündeki amaç sevmeyen birinin veya sevgili, aşk gözüyle bakmayan birini kendine aşık etmektir.

Burada aşk büyüsü yaptıracağınız kişinin öncelikle sizi tanıyor olması gerekir. Büyü yaptıracağınız kişi eğer sizi tanıyorsa gerekli olan bir diğer bilgi de büyü yapılacak kişinin kişisel bilgileridir.  Burada en önemli kişisel bilgiler kişinin annesinin adı ve doğum tarihidir. Eğer doğum tarihinden emin değilseniz veya doğum tarihini bilmiyorsanız o zaman kişinin fotoğrafını medyum hocaya göstermesi gerekir. Bilgilerin doğrultundan emin olmadığınız takdirde büyü yapılacak kişinin fotoğrafı yeterli olacaktır.

Burada büyü yaptırırken gerekli olan bilgiler arasında büyüyü yaptıracak olan kişinin de kişisel bilgileridir. Bunun yanı sıra 18 yaş altı küçüklere genellikle medyum hocalar büyü yapmaz. Aşk büyüsü, uzaktan da yapılan bir işlem olduğu için aşk büyüsü yapılacak olan iki kişinin ayrı şehirlerde yaşaması büyü üzerinde olumsuz etki yaratmamaktadır. Sizi Sevmeyen Birisine aşk büyüsü yaptırmak isteyenlerin kişisel bilgileri bilmesi yeterlidir. Kişisel kıyafet veya özel eşyalara gerek yoktur. Büyü için bir resim bile yeterli olabilir.

Sizi Sevmeyen Birisine Aşk Büyüsü Yaptırmak Günah Mıdır?

Sizi sevmeyen birisine aşk büyüsü yaptırmak günah mıdır sorusuna verilecek cevap ise evettir. Her türlü büyünün İslam dininde günah olduğu kadim kitaplarda açık ve net bir şekilde açıklanmıştır. Ancak buna rağmen birçok kişi aşk büyüsü yaptırmaktadır. Aşk büyüsü, kişiler arasındaki sorunları, soğukluğu ortadan kaldırarak kadın ve erkeğin mutlu bir şekilde evliliklerini sürdürmesini sağlamaktadır. Aşk büyüsü yaptırmak isteyenler medyum hocalardan destek alarak mutluluğu yakalayabilirler.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ