7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

İstanbul Garantili Medyumları

  • İstanbul Garantili Medyumları için yorumlar kapalı
İstanbul Garantili Medyumları

İstanbul Garantili Medyumları

İstanbul garantili medyumları, kadim kültürün inceliklerine vakıf olan hocalardır. Bu medyum hocalar, genç ve hevesli olanlar gibi işi sonradan öğrenmiş değil, daha tecrübeli olan ustalardan el almışlardır. Onların hocaları da kendi üstatlarından el almışlardır. Dolayısıyla garantili medyum demek, kuşaklar boyunca aktarılan medyumluk bilgisine sahip olmak demektir.

İstanbul’daki garantili medyumların bilgeliklerindeki hem Osmanlı zamanındaki hem de Anadolu’nun dört bir yanındaki beylikler devrindeki bilge kahinlerin risale-i tedrisatını günümüzde de sürdürürler. Dolayısıyla İstanbul garantili medyumlar garantili işler yaparak garantili sonuçlar çıkarır.

 

İstanbul Güvenilir Medyum- İstanbul’daki En İyi Medyum Hocalar

İstanbul güvenilir medyum ve İstanbul’daki en iyi medyum hocalar çokça merak edilmektedir. Çünkü her meslekte olduğu gibi bu meslekte de işin ehli ve profesyonelleri olduğu gibi işin çömezleri ve çırakları da vardır. Şüphesiz işin ehli üstat ve uzman medyumlar oldukça başarılı sonuçlar elde ederek halka fayda sağlamayı amaçlar. Ancak işin çırakları halkın faydasını umursamaz ve sadece işini yapmak için yapar.

İstanbul garantili medyumları, sizi ve meselenizi oldukça önemseyen, saygı duyan ve sonuca ulaşmanızı sağlayan kişilerdir. İstanbul güvenilir medyumlar, bu mesleği seçmez, onlara seçtirilir. Hissi kablel vuku ile bu mesleğe girmeleri ilham olunur. Daha sonra atalarının mirasından kuşaklar boyu kadim bilgiler bu medyumlara akar. Sezgi güçleri yüksek ve danışanları tarafından hep tavsiye edilen seçkin kişilerdir.

 

İstanbul En İyi Medyum- İstanbul’da Gerçek Medyumlar

İstanbul’da gerçek medyumlar yıllarını ve hayatını bu mesleğe vermiş kişilerdir. Onlar henüz ergenlik çağındayken, çocukluğu henüz bitirip gençliğe adım attıkları yaşlarda rüya yoluyla, bade içme, bade görme, sanrı görme veya 6. His ile hissetme yoluyla bu mesleğe girecekleri kendilerine bildirilir. Yani hiçbir kitaptan bu işi öğrenmeden önce çok genç bir yaşta medyumluk mesleğine girecekleri kendilerine malum olur. Bu yolda araştırmalar yapıp el alacakları hoca ile karşılaşırlar.

Bir kesim İstanbul garantili medyumları ise rüyada el alır. Yani rüyasında bilge tarafından kendine bade içirilir. Bu durum yetki verildiği anlamına gelir. Bundan sonra sezgi kanalları tümüyle açılır. Ve halka faydalı olmak için doğa üstü güçlerden faydalanarak büyüsel uygulamalar yapar duruma gelirler.

 

 

 

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ