7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

Evde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır?

  • Evde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır? için yorumlar kapalı
Evde Büyü Olduğu Nasıl Anlaşılır?

İnsanların işler ters gittiğinde en çok şüphe ettikleri konuların başında, evde büyü gelir. Sizde hiç ummadığınız sorunlar yaşıyorsanız, eviniz huzursuzlukla dolmuşa bu ihtimali göz önünde bulundurmalısınız. Burada evde büyü var mı varsa nasıl anlaşılacağı üzerine değerlendirme yapacağız. 

Evde Büyü Varsa Nasıl Anlaşılır?

Son zamanlarda evinizde bir takım huzursuzlukların yaşandığını gördüyseniz, evinize büyü yapılmış olabilir. Hayır, olmaz öyle şey demeyin, etrafınızda büyüyle ilgilenen insan sayısı oldukça fazladır. Evinize birisinin büyü yapmış olması kuvvetle muhtemel. Eşinizle durduk yere tartışıyorsanız, huzurunuz kalmadıysa, büyüden şüphelenebilirsiniz.

Peki, gerçekten büyünün yapıldığından nasıl emin olabilirsiniz? Bunun için iki yolunuz var. En güvenilir yol, ehil medyuma giderek çalışma yapmak Diğer yol, kendiniz gözlemlemek. Evde büyü varsa nasıl anlaşılır olabileceğine dair kanıtların neler olduğunu, şimdi öğreneceksiniz. Belirttiğimiz yerleri iyice kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

  • Evdeki saksıların toprağını eşeleyip içine bakabilirsiniz. Genellikle bu tür yerlere büyüler bırakılır.
  • Gardırop arkalarını mutlaka kontrol edin. Yapıştırma şeklinde buralara bırakılabilir. Ayrıca yastıklarınızın ve yorganların iç kısımlarını mutlaka kontrol edin. 
  • Evinizin giriş kısımlarını kontrol edin. Buralara zift veya domuz yağı dökülmüş olabilir. Ayrıca elbiseler üzerinde lekeler olup olmadığına bakabilirsiniz.
  • Varsa aracınızın iç kısmını mutlaka kontrol etmelisiniz. Büyüler artık oralara bırakılıyor. Araç kime aitse o evin ahalisi büyüden etkileniyor. 
  • Bahçeniz varsa toprağını kazımak veya şüphelenen yerlere bakmak gerekebilir.
  • Ev kapısının arka kısımları ve iç çamaşırları mutlaka kontrol edilmelidir. Büyülerin en çok bırakılan noktaları buralardır. 

Burada yer verdiğimiz yerler, eve yapılan büyülerde bırakılan noktalardır. Buralar mutlaka kontrol edilmeli, şüpheli bir durumda, medyum hocalara danışılmalıdır. 

Evime Büyü Yapıldı Mı?

Eşinizle aranızda sorunlar varsa, çocuklarınız huzursuz olmaya başladılarsa, evinizde büyü olabilir. Bunları anlamanın çok yolu var. Yukarıda saydığımız yerlerin tümü büyü bırakılmak için oldukça müsait alanlardır. 

Evde büyü olduğu nasıl anlaşılır şeklinde şu şekilde yanıt aramaya çalışalım. Büyüler genellikle gizli saklı yapılırlar. Anlaşılmaması için her türlü yol denenir. Evinize büyü yapıldığının ilk dönemlerinde anlamanız mümkün değil. Sonraki dönemde artan huzursuzluk ortamı, sıkıntılar, evinizde büyüye işaret edebilen bazı faktörlerdir.

Bunları bilirseniz, evinizde büyü olup olmadığını az çok çözebilirsiniz. Büyünün yapıldığını düşünüyor ama kanıt bulamıyorsanız, yapmanız gereken, güvenilir medyum hocaya başvurmaktır. Medyum hocamızı dilerseniz telefonla arayarak kendisinden bilgi alabilirsiniz. 

Eve büyü yapıldı diyen kardeşlerimi şu hususta dikkatli olmalarını rica ediyorum. Gözünüzü dört açın ve belirtileri mutlaka kontrol edin. Evinizde büyüye rastlarsanız i medyuma gidip bunu hemen bozmasını söylemelisiniz. Büyüyü evden uzaklaştırmanız, büyüyü bozmak anlamına gelmez. Aşağı kısımda evinizde büyüler varsa bunların belirtileri yer alıyor. 

Evde Büyü Belirtileri Neler?

Evde büyü belirtileri nelerdir, Kardeşlerim evde büyü yapıldığına en aşikar belirti, huzursuzluktur. Büyü yapılmış olan evde, tartışma, sıkıntı, musibet asla eksik olmaz. Bunları ana belirtiler olarak görebilirsiniz. Evinizde büyü varsa, belirtileri kendiniz anlayabilirsiniz. Şüpheleriniz varsa mutlaka, etrafı kontrol etmeli, kağıt, domuz yağı gibi objelere dikkat etmelisiniz. Evde büyünün belirtileri şu şekildedir.

  • Kocanız veya karınızla hiç gereği yokken tartışıyorsanız büyüden şüphe edebilirsiniz. Çocuklarınız varsa ve onlarla sıkıntılar yaşıyorsanız, büyü ihtimalini göz ardı etmeyin.
  • Olmadık hakaretler, saygısızca davranmalar büyü yapılmış evlerde en çok görülen durumlardan sadece bazılarıdır. Kocanız, karınız veya çocuklarınızla temas kuramıyorsanız büyü olabilir. 
  • Evlerinde büyü olan kimseler genellikle musibet yaşarlar. Düzgün hayatları varsa gider yerine, hayalet gibi başıboşluk gelir. Maneviyatın tamamı neredeyse kaybolup gider.
  • Kafanız karışıyorsa, buna müdahale edemiyorsanız, muhtemelen büyü tesirinde kalmışsınız. Kocanız/karınız bu durumu yaşıyorsa büyüden şüphe edebilirsiniz. 

Evde Büyüyü Anlamanın Diğer Yolları

Yukarıda tüm saydıklarımız evde büyü olabilme ihtimali üzerinedir. Evinizde büyü olduğunu düşünüyor ama şimdiye kadar anlamadıysanız, aşağıdaki işaretlere bakabilirsiniz. Büyü nasıl anlaşılır işte cevapları.

  • Hiş nedensiz yere bir şeyler kaybolması. Kaybolmaların sürekli olması.
  • Evde kötü enerji olduğunu hissetmek. Eve girmeme isteğinin oluşması.
  • Devamlı karabasanlar, kabuslarla karşılaşmak. Yalnızken korku hisleri, evde büyünün diğer işaretleri arasında yer alabilir.
  • Sesler olmadan uykuya dalmakta sorunlar yaşamak. Uyumak istememek, ruhani varlıkların var olduğu rüyalar, kabuslar görmek. Devamlı yorgun şekilde uyanma.
  • Evinizde birileri tarafından izlendiğinizi hissediyorsanız, bu evde büyü işaretlerinden birisidir. 
  • Fazla uyduğunuz halde yorgun olarak kalkmak evde büyü olduğuna işaret olabilir.

Evde büyü anlaşıldıktan sonra ilk başta yapmanız gereken, ehil medyum hocaya gitmek. Medyum hoca size evde büyü konusunda bilgiler aktaracaktır. Daha sonra çalışmalar başlayacak, evde yapılan büyü bozulacaktır.

Yapılan büyü çalışmasında isterseniz size büyüyü yapan kişiyi bile öğrenebilirsiniz. Ama bunun için gerçek medyumlara gitmenizi tavsiye ederiz. Çünkü gerçek olmayan medyumlara evinizi emanet ederseniz, büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

Evime Büyü Yapıldı Nasıl Bozarım?

Sevgili kardeşlerim evinize büyü yapılmış ve siz bunu bozmak istiyorsanız, önünüzde sadece bir yol var. Bu yol derhal medyum hocalara başvurmak olacak. Ama burada dikkatli olmanızı istiyorum ve ehil medyuma gitmenizi tavsiye ediyorum.

Evinizle ilgili önemli bir konuyu ehil medyumla çözmek sizin için en doğru karar olacaktır. Evde büyü bozacak olan ehil medyumu nasıl anlayabilirim diyorsanız, büyüyü anlamak yeterli olmayacaktır. Hiçbir medyum evde büyü olduğunu hemen anlayamaz. Bilgisi doğrultusunda çalışmalar yapar ve büyünün varlığını öğrenir. 

Büyü bozma işlemleri yapacağınız medyum hocanın şu özellikleri bulunmalıdır;

  • Kendine güvenen ve resmi olan medyum hocaya gitmelisiniz. Bilgisi yeterli olan medyum hocalar, derdinize çare olabilirler.
  • Dertlerinizi sonuna kadar dinleyen ve evinizde büyü olduğuna dair kanıtları dinleyen medyum hocayı tercih etmelisiniz.
  • Derdi para olmayan, asıl amacı sizin için çareler bulmak olan hocaları tercih etmeniz sizin için doğru yol olur. 
  • Daha önce büyü bozma işlemleri yapıp sonuçlar almış, referansları sağlam medyum hocalara gitmelisiniz.

Bu bakımdan sizlere dünyanın ünlü medyumlarından birini tavsiye edeceğiz. Medyum hocamız, büyüyü anlamanın yolları konusunda uzman bir kişiliğe sahiptir. Türkiye’de büyüyle uğraşanların pek çoğu hocamızı tanır ve bilirler. Kendisi dünyada tanındığı için çok farklı ülkelerden bile kendilerini ziyaret etmeye gelirler. Sizde kendi evinizde yaşanan bu problemleri bilinmeyen kişiler yerine, dünyaca ünlü hocamıza aktarabilir, hızlıca büyü bozma işlemi yaptırabilirsiniz. 

Evde Büyü Bozulduktan Sonra Ne Olur?

Sizde dünyanın en ünlü medyum hocasını sitemizden ulaşıp tercih ettiniz. Kendileri sizlere en iyi yoldan çözüm üretti. Şimdi ne olacağını merak ediyorsunuz. Değerli kardeşlerim evinizden büyünün def olup gitmesinden sonra şu değişiklikler yaşanmaya başlanır.

  • Kaybolan huzur geri gelir. Ev ahalisinin ilişkisi tekrar eski halinde döner.
  • Eşinizle, çocuklarınızla yaşayacağınız tüm sorunlar bir anda kaybolup gider. 
  • Sohbetiniz artar. Eskisi gibi kendi aranızda konuşabilir, şakalar yapabilirsiniz. 
  • Evin bereketi artar. Artık durduk yere eşyalar kaybolmaz, hastalıklar da büyülerle birlikte kaybolup gider. Gerçek anlamda çok rahatlarsınız. 

Ancak sevgili kardeşlerim tüm bunların olmasını istiyorsanız, ehil medyuma gitmeyi aklınızdan çıkarmayın. Hocamıza güvenin, sahte medyumlara gidip kendinizi riske atmış olursunuz. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ