7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

Eşime Büyü Yapılmış Nasıl Bozarım?

  • Eşime Büyü Yapılmış Nasıl Bozarım? için yorumlar kapalı
Eşime Büyü Yapılmış Nasıl Bozarım?

Büyü bozma konusuyla ilgili kafanıza takılan tüm soruları bu yazımızda bulabilirsiniz. Eşime büyü yapılmış bunu nasıl bozarım, eşe yapılan büyü kim tarafından bozulur gibi her detayı makalemizde bulabilirsiniz değerli kardeşlerim.

Eşime Büyü Yapıldı Nasıl Bozarım?

Türkiye’de ne yazık ki her kadının sorunudur, eşlerine yapılan büyüler. Eşe yapılan büyüleri öncelikle tanımamız gerekiyor. Burada bununla ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Ancak öncelikle eşinize yapılan büyüyü nasıl bozabilirsiniz ona değinelim. Eşe yapılan büyüler, genellikle ayırma ve soğutma için yapılır. Bu büyüler çeşitli belirtiler gözüktüğünde, ortaya çıkabilir. Eğer büyüye rastlanırsa anında medyum hocalarla irtibat kurulmalıdır. Çünkü büyüyü ancak alanında bilgi sahibi olan medyumlar bozabilmektedir. Büyü nasıl bozulur sorusuna yanıt olarak size, ehil medyuma başvurmanızı öneriyoruz.

Eşinize büyü yapıldığında bunu bozmanın iki yolu vardır. Birincisi kendiniz eğer büyü alanına hakimseniz, bozabilirsiniz. Fakat bilginiz yoksa büyüyü daha çok etkili yapabilir, eşinizi kendinizden tamamen koparabilirsiniz. İkinci yol ise medyumlarla ilgili araştırmalar yapıp, ehil olan hocayla çalışmak. Hocaya başvurduğunuzda, elinize nasıl büyü yapıldığı, nelerden şüphe ettiğinizi belirtmeniz işleri daha çok kolaylaştıracaktır. Eşinizin bilgilerini de büyü bozma esnasında yanınızda bulundurmayı unutmayın. Medyum hoca gerekli hazırlıkları yapıp, tılsım bozma çalışmalarını hayata geçirecektir.

Eşime Büyü Yapıldığını Nasıl Anlarım?

Büyü alemi, ciddiyet ve kesinlik isteyen bir alandır. Eğer ortada kesinlikler yoksa, büyü bozma işlemlerinin yapılmayacağını, yapılsa bile bunun işe yaramayacağını söylememiz gerekiyor. Yani demek istiyoruz ki kardeşlerim, eşinize büyü yapıldığından emin olmanız gerekiyor. Eğer büyü yapılmamış ve siz büyü bozma işlemine başvuruyorsanız, boşa kürek sallamış olduğunuz anlamına gelir. Peki, eşe yapılan büyüyü bozmak için tılsımın yapıldığı nasıl anlaşılabilir? Bunu anlamanın iki yolu vardır. İlki kendiniz aşağıda vereceğimiz belirtileri gözlemleyerek, anlayabilirsiniz. İkincisi ise ehil bir medyuma gidip, büyü anlama çalışması yaptırmaktır.

Büyünün yapılıp yapılmadığı ile ilgili çalışma yaptığınız zaman, büyünün yapılıp yapılmadığını anlayabilir ve bozma işlemlerini başlatabilirsiniz. Medyum hocamız bu bakımdan sizlere hem büyü anlama çalışmaları hem de bozma konusunda yardımcı olabilecektir. Sizde hemen kendisine başvurarak, işlemleri başlatabilirsiniz. Anlamanın diğer bir yolu ise belirtilerdir. Belirtiler, büyüden sonra eşinizde görülecek hal ve tavırlardır. Bunlarla yola çıkarak, büyü yapılıp yapılmadığını anlayabilirsiniz. Ancak hatırlatmak isteriz ki çok iyi bir gözlemci olmanız gerekiyor. Gözlem gücünüze güveniyorsanız, kesinlikle bu büyüyü yapmanız gerektiğini söyleyebiliriz. 

Eşime Hangi Büyü Yapıldı?

Eşinize yapılan büyüyü bozmakla uğraşırken, bir yandan da hangi büyünün yapıldığını merak ediyor olabilirsiniz. Söylemeliyiz ki eşlere yapılan büyüler içeriksel bakımdan birbirlerinden farklı olabilirler ancak amaç her zaman aynıdır. Burada amaç, her zaman eşleri birbirinden ayırmak veya soğutmaktır. Dolayısıyla hangi büyü yapılsa da kara büyüler gurubunda yer alır. Kara büyü gurubunda yer alan tılsımların tamamı hem çok etkili hem de bozulması uğraştırıcı olmaktadır. 

Eşinizi sizden ayırmak, soğutmak için yapılan büyüler genellikle papaz büyüleri, domuz yağı büyüleri ve çeşitli diğer ayırma büyüleri şeklindedir. Eşinize hangi büyünün yapıldığı konusunda belirtilere bakarak öğrenmeniz mümkün değildir. Ancak siz belirtilerini medyum hocaya anlattığınızda kendileri, hangi büyünün yapıldığını ve bozma işlemlerinin nasıl yapılacağını aktaracaktır. Bunun için mutlaka medyum hocaya belirtileri doğru şekilde aktarmanız gerekiyor.

Eşe Yapılan Büyülerin Belirtileri?

Eşime yapılan büyüyü bozmak istiyorum diyorsanız, belirtileri mutlaka dikkatle gözlemlemeniz gerekiyor. Çünkü bu belirtiler büyü bozmak işlemlerinde oldukça işe yarar konumdadır. İşte eşinizi sizden ayırmak veya sizden soğutmak için yapılan büyülerin belli başlı görülebilecek belirtileri.

* Eşiniz büyünün etkisi altına girdikten sonra, yanınızdan ayrılmak, başka yere gitmek onun için nefes almak gibidir. Bu nedenle büyünün etkisinde olan eşiniz eve sıklıkla gelmeyebilir, hatta eve gelmektense arkadaşlarıyla dışarıda vakit geçirebilir.

* Sizi gördüğünde nefret hisleri uyanabilir. Çünkü o durumda siz onun için bir şeytan niteliğine gelirsiniz. Evet ağır bir itham bu ancak doğru. Sizi sevmemek onu değil, karakterine hükmeden ruhsal varlıkların elindedir.

* Sizi kesinlikle bu dönemde aldatabilir. Çünkü eşiniz sizinle cinsel hayata çok soğuk bakar. Kimse sevmediği biriyle birlikte olmak istemez. O dönemde sizi sevmediği için başkalarıyla cinsel birliktelikler yaşayabilir. Yani parfüm kokularını bu dönemde duyumsayabilirsiniz. 

* Sizinle vakit geçirmekten sakınır. Eğer büyü henüz ilk evresindeyse siz ona yaklaşmak istedikçe o sizden uzaklaşmaya çalışır. Bunu da unutmamanız gerekiyor. 

* Evliliğinizin içerisinde çocuklarınız olmuşsa, eşiniz onlardan da uzaklaşmak isteyecektir. Daha önce dediğimiz gibi eşiniz başka varlıkların kontrolü altına geçmiştir. Bu dönemde yaşanabilecekler doğaldır. Ancak bunu bozmanız gerektiğini bilmelisiniz. Eğer büyüyü bozmazsanız, muhtemelen kendinizi eşinizle birlikte mahkeme salonlarında bulacaksınız. Bunun için hemen medyum hocamızla iletişim kurarak, büyü ile ilgili bilgi vermelisiniz. 

Eşinizde büyüden sonra görülebilecek belirtiler bu şekildedir. Bu belirtilerin ne kadar süreceğini bilemeyiz, ancak sonuç olarak sonun kötü olacağını tahmin edebiliriz. Bu yüzden elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyoruz.

Eşime Yapılan Büyüyü Hemen Bozmak İstiyorum?

Öncelikle acele ettiğiniz için şanslı sayılacaksınız. Çünkü büyü hangi aşamada olursa olsun attığınız adım varsa bu kurtuluş olabilir. Ancak büyünün ağırlığı acele bozma işlemlerin yapılamayacağını gösterebilir. Örneğin, eşinize domuz yağı kullanılarak büyü yapılmışsa büyüyü bozmak oldukça zorlu bir süreç olacaktır. Bu nedenle medyuma başvurduktan sonraki aşamada sabırlı olmanız gerekiyor. Eğer sabırlı olursanız, büyü bozma işlemleriniz daha sağlıklı sonuç verecektir. Büyü bozan medyum efendi, sizlere en derin bilgileri sunacak ve işlemlerinizi yapacaktır.

Eşime Yapılan Büyüyü Bozdum Şimdi Ne Olacak?

Eşinize büyü yapıldığında şüphe ettiniz. Medyuma gittiğiniz zaman ettiğiniz şüphelerde haklı çıktınız. Eşinize büyü yapılmış. Sizde hemen büyü bozmak için gerekli işlemleri başlatmak istediğinizi aktardınız. Büyü bozmak için medyum hoca da isteğinize göre büyüyü bozma işlemi yaptı. Şimdi de merak ediyorsunuz. Büyü sonuç verecek mi, verse ne zaman sonuçları görmeye başlayacaksınız. Hemen sizi bu konuda bilgilendirmeye çalışalım. 

İlk olarak yapacağınız büyü bozma işleminin sonuç vermesi yaklaşık olarak 1 ayı alacaktır. Ancak net sonuç vermesi daha uzun zaman alabilir. Etkilerini ise büyü bozma işleminden 1 hafta sonrasında görmeye başlarsınız. Büyü bozma işleminin doğru sonuç verip vermeyeceği ise daha önce bahsettiğimiz üzere işlemi yapacak medyumun, ilmi bilgisine, büyü alanındaki uzmanlığına bağlıdır. 

Eşe Yapılan Büyü Bozulduğunda Sonuç Nasıl Olacak?

Eşinize yapılan büyü doğru ellerde bozulduğunda burada yer vereceğimiz sonuçları verecektir. Bu sonuçlara göre büyü bozma işleminin doğruluğunu anlayabilirsiniz. Ayırma büyüsü bozma işlemlerinde öncelik her zaman değerli medyumlara verilmelidir. Ehil medyum seçildikten ve büyü bozulduktan sonra sonuç şu şekilde olacaktır.

* Eşinizin gözünde tekrar değerli bir hale geleceksiniz. Sizi yeniden sevmeye başlayacak. Daha önce yaptığı hataların farkına varacak.

* Evi terk etmişse yine geri dönecek. Sizinle birlikte olmak için eskisi gibi istekli olacak. Sizi eskisi gibi sevmeye başlayacak. Daha huzurlu olabileceksiniz. 

* Çocuklarınız varsa eğer eşiniz onları tekrardan sevmeye başlayacak. Kısacası eskiden kaybettiğiniz huzuru tekrar kazanma fırsatına erişmiş olabileceksiniz. 

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ