7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

Aşk Büyüsünü Yaptırmamanız Gereken Kişiler Kimlerdir?

  • Aşk Büyüsünü Yaptırmamanız Gereken Kişiler Kimlerdir? için yorumlar kapalı
Aşk Büyüsünü Yaptırmamanız Gereken Kişiler Kimlerdir?

Aşk Büyüsünü Yaptırmamanız Gereken Kişiler Kimlerdir?

Aşk büyüsünü yaptırmamanız gereken kişiler kimlerdir? Pek çok kişilerin merak edip araştırdıkları konular arasındadır. Bizler de bu konuyu sizler için ele aldık. Büyülerin yapıldığı zaman etki etmediği kişiler ve durumlar bulunmaktadır. Yapılan büyülerin tutmaması için de insanlar duaya başvurmaktadır. Özellikle Felak ve Nas surelerinin düzenli olarak her gün okunması durumunda, bu duaları okuyan kişilere büyü hiçbir şekilde etki etmemektedir. Bu sebepten dolayı da büyü yapıldığında tutup tutmayacağını önceden bilmek gerekir.

Büyünün Etki Etmediği Kişiler Kimlerdir?

Aşk Büyüsünü Yaptırmamanız Gereken Kişiler Kimlerdir?

Aşk Büyüsünü Yaptırmamanız Gereken Kişiler Kimlerdir?

Yazımızda büyünün etki etmediği kişiler kimlerdir? Sorusunu da sizler için izah ettik. Büyü, genellikle kendilerine boylama yaptıran kişilere etki etmez. Boylama yaptırmak, pek çok kişinin bilmediği bir durumdur. Bu şu anlama gelir. İnsanlar büyülerin etkilerinden korunmak için medyum hocalara giderek kendilerine koruma yaptırırlar. Bu da şu demektir ki, koruma altına alınan kişilere büyü kesinlikle etki etmez.

Aşk büyüsünden veya pek çok farklı çeşitlerde büyülerden korunmak isteyen kişiler, medyum hocalara koruma yaptırarak, kendilerine özel olarak hazırlanan tılsımları ya da muskaları üzerlerinde taşımaları gerekir. Bu uygulamalar sayesinde bir ömür boyu koruma yöntemine başvurarak kendilerine özel olacak şekilde üzerlerinde taşıyacakları tılsımları veya muskaları hocaya hazırlatabilir. Bu sayede büyüden ömür boyu korunmuş olurlar. Ayrıca büyünün yapılması yasaklanan insanlardan bazıları da dünyaya doğuştan engelli gelen kişilerdir. Bu kişilere yapılan büyüler, hiçbir şekilde etki etmez. Ayrıca başkasının sevgilisine ya da eşine aşk büyüsü yaptırmanız caiz değildir. Aşk büyüsünü karşılık göremediğiniz ama sevdiğiniz birine ya da eşinizin size aşık olması amacıyla yaptırmalısınız.

 

Büyülerden Uzak Durma

Aşk büyüsünü yaptırmamanız gereken kişiler kimlerdir? Diye bahsederken bir de büyüden uzak durma konusundan bahsedelim. İster aşk konusunda olsun ister başka konularda pek çok kişi büyü yaptırmayı tercih etmektedir. Ama hiç kimse büyülerin etkisi altına girmek istemez. Bu sebepten dolayı da herkes büyülerden korunmak ister. Büyülerden korunmanın en kolay yolu ise Allah’a sığınmaktır. Bunun için de insanlar dua eder ve Kur’an-i Kerim’den sureler okumaktadırlar. Büyülerden uzak durmak ve korunmak için de her gün sabah ve akşam olmak üzere aşağıda verilen dua ve sureler okunmalıdır.

  • Felak Suresi
  • Bakara Suresi
  • Araf Suresi
  • Nas Suresi

Yukarıda bahsedilen sureleri okuyan kişilere yapılan büyü hiçbir şekilde etki etmez ve tutmaz. Bu yüzden de aşk büyüsü yaptırmak isteyen kişiler bu gibi durumları göz önünde bulundurmalıdırlar.

Kendine Yapılan Büyünün Anlaşılmasında Uygulanan Yöntemler

İnsanlar eğer kendilerine büyü yapıldığını düşünüyorlarsa bunu anlamanın yolunu merak ederler. Kendine yapılan büyünün anlaşılmasında uygulanan yöntemler nelerdir? Sizler için araştırdık. Eğer size büyü yapıldığını düşünüyorsanız bunu anlamak için bazı yöntemleri ve teknikleri uygulamanız gerekir. Eğer bu teknikleri doğru bir şekilde uygularsanız size büyü yapılıp yapılmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Aşağıda büyü yapılıp yapılmadığını anlamanız için uygulamanız gereken adımlardan bahsedilmiştir.

  • İlk olarak evde kimsenin bulunmadığı bu zamanda yatak odanıza gidip oturmalısınız.
  • Ardından sol elinize bir mum alıp yakmalısınız. Ayrıca bu mum sürekli olarak sol elinizde kalmalıdır.
  • Mumu yaktıktan sonra da sağ elinizi de kalbinizin üzerine koymalı ve içinizden düşüncelere dalmalısınız.
  • Sağ elinizi kalbinize koyduktan sonra 3 defa İhlas suresini okumalısınız.
  • İhlas suresini okumayı bitirdikten sonra düşüncelere odaklanmalısınız.
  • Eğer o esnada başka şeylere ve olaylara odaklanıp düşüncelere dalamıyorsanız, bu size büyü yapılmış anlamına gelmektedir.
  • Bu adımların sonucunda da size büyü yapıldığını anlamış olursunuz.

Yukarıda belirtilen bu uygulamanın sonucunda eğer büyü yapıldığı ortaya çıkıyorsa, kesinlikle bir medyum hocaya giderek büyüyü bozdurmanız gerekecektir. Bunun yanı sıra da her gün Kur’an-i Kerim’den sureler ve ayetler okuyarak da büyüden uzak durabilirsiniz.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ