7 / 24 Çekinmeden Arayın 0552 443 29 29

İş Kısmeti Kapama Büyüsü Nedir?

  • İş Kısmeti Kapama Büyüsü Nedir? için yorumlar kapalı
İş Kısmeti Kapama Büyüsü Nedir?

İş Kısmeti Kapama Büyüsü Nedir? Nasıl Bozulur?

İş kısmeti kapama büyüsü nedir? Nasıl bozulur? Esasen iş kısmeti kapama büyüsü adında bir büyü yoktur. Büyünün genel adı kısmet kapama büyüsüdür. Kısmet kapama büyüsü, kişinin iş hayatını etkilemek ve işlerini bozmak niyeti ile yapıldığında iş kısmeti kapama büyüsüne dönüşür. İş kısmeti kapatma büyüsü, büyü yapılan kişinin işlerinde bir sorun olmamasına rağmen bir anda yapılan işlerin yoldan çıkmasına ve türlü olumsuzluklarla devamlı karşılaşılmasını sağlamak için yapılır.

İş Kısmeti Kapama Büyüsü Yapıldığı Nasıl Anlaşılır?

İş kısmeti kapama büyüsü yapıldığını büyü yapılan kişi fark edebilir mi? İş kısmeti kapama büyüsünün belirtileri nelerdir? Gibi sorular günümüzde sıklıkla sorulmaktadır. İş kısmetini kapamak amacıyla yapılan büyüler, büyü yapılan kişi tarafından nadiren de olsa fark edilebilir. İş kısmeti kapatma büyüsü etkisi altında olup olmadığımızı bilmek için öncelikle büyünün etkilerini bilmemiz gerekir. İş kısmeti kapama büyüsünün en belirgin özelliklerinden ilki, büyü yapılan kişinin iş hayatında her şey yolunda düzgün bir şekilde ilerlerken bir anda değişik sorunlar yaşaması ve işlerinin hızlı bir şekilde sarpa sarması hatta düzeltmeye çalıştıkça işlerin daha kötü bir hal alması gibi bir durumla karşı karşıya kalmasıdır.

Bunun dışında büyüye maruz kalan kişi bir anda kendine duyduğu güveni de kaybedecek, atacağı adımlardan korkmaya başlayacak böylelikle durumun düzelmesine katkı sağlayacak fırsatları kaçırmış olacaktır. İşlerinde yaşadığı sıkıntılardan da bahsedemeyecek bir duruma gelmesi ve yakın çevresinden yardım isteyememesi de bir başka iş kısmeti kapama büyüsü belirtisi olarak karşımıza çıkar. Bu tarz kötü ve korkutucu durumların üst üste gelmesiyle büyü yapılan kişi ya da çevresinden herhangi birisi kişiye büyü yapıldığını fark edecektir. Kişiye iş kısmeti kapatma büyüsü yapıldığı fark edildiğinde hemen işinde uzman bir medyum bulunmalıdır. Ve iş kısmeti kapama büyüsü etkisi altında olunup olunmadığı sorusu sorulmalı, medyuma yaşananlar tüm gerçekliğiyle anlatılıp medyumun bilgilerinden yararlanılmalıdır. Deneyimli ve bilgili bir medyum olayı hemen anlayabilir ve zor olsa da kişiyi bu kötü durum içinden kurtarabilirdir.

İş Kısmeti Kapatma Büyüsü Nasıl Bozulur?

İş Kısmeti Kapama Büyüsü Nedir?

İş Kısmeti Kapama Büyüsü Nedir?

İş kısmeti kapama büyüsü nedir? Nasıl bozulur? İş kısmeti kapatma büyüsüne maruz kalan kişi bunun farkına varıp uzman bir medyumla anlaştıktan sonra büyü yapılan kişiye hangi büyünün yapıldığı tespit edilir. Hangi büyünün yapıldığının tespit edilebilmesi için yaşanan olumsuzlukların medyuma eksiksiz anlatılması gerekir. Medyum eksiksiz ve doğru bilgi sayesinde hangi büyünün yapıldığını net bir şekilde anlayabilecektir. Ayrıca iş kısmeti kapatma büyüsünü bozmak için havas ilmi almış bir medyumla anlaşmak gerekir. Çünkü ancak havas ilmi almış medyum doğru tılsımları yazabilir ve doğru duaları okuyabilir. Sıradan insanların kısmet açmak için okuyacakları dualar iş kısmeti kapatma büyüsünü bozmak için yeterli olmayacaktır.

Çünkü iş kısmeti kapatma büyüsü cinler aracılığıyla yapılan oldukça tesirli ve zor bozulan büyülerdir. Bu nedenle kişi üzerindeki iş kısmeti kapatma büyüsünü bozdurmak istiyorsa muhakkak deneyimli ve havas ilminde uzmanlaşmış bir medyumla çalışmak zorundadır. Aksi takdirde kişi üzerinde bulunan iş kısmeti kapatma büyüsünü bozamayacaktır.

Belli zorlukları olsa da doğru medyum ve doğru ritüellerle bozulabilen iş kısmeti kapama büyüsü 2 ya da 3 hafta içerisinde etkisini gösterecektir. Büyünün bozulmasıyla birlikte, büyü etkisinde bulunan kişinin işleri tekrar yoluna girecektir. Yaşadığı olumsuzlukları arkasında bırakıp hızlı bir şekilde işlerini toparlayabilecektir. İşlerinin yanı sıra kaybettiği öz güvenine yeniden sahip olabilecek ve yeni atılımlar yapmaktan korkmayacaktır. Son olarak belirtilmelidir ki deneyimli medyumlar tarafından yapılan iş kısmeti bozma büyüsü, büyü etkisindeki kişiye kesinlikle zarar vermez aksine sadece kişinin faydasına olacak sonuçlara sebep olur.

Etiketler:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ